• Wpisów: 86
  • Średnio co: 20 dni
  • Ostatni wpis: 4 lata temu, 18:07
  • Licznik odwiedzin: 5 495 / 1751 dni
 
patriciaanne
 
Zostałam nominowana przez :
Dziękuję :*
dziwne-dni.pinger.pl/ ;p
I ourcrazydays.pinger.pl/ :)
**********************************

* Pytanie 1. *
-  Jaki jest twój ulubiony blog?

Odpowiedź :
- Mam 3 ulubione blogi  są to :
dziwne-dni.pinger.pl/
katiii18.pinger.pl/
morse.pinger.pl/
*************************
* Pytanie 2. *
Jaki masz kolor włosów?

Odpowiedź :
- Ciemny blond :>
******************
* Pytanie 3. *
Co sądzisz o Disneyu?

Odpowiedź :
- Uwielbiam bajki Disneya, szczególnie Krainę Ludu i Zaplątanych oraz Pocahontas :D
Uważam że jest to świetna wytwórnia .!
***************************************
* Pytanie 4. *
Lubisz mandarynki?

Odpowiedź :
- KOCHAM.!!! I ♥ Mandarynki !
******************************
* Pytanie 5. *
Gdybyś miała stać się jedną z postaci Disneya to którą?

Odpowiedź :
- Wiele by tu było ja dam kilka przykładów :
a) Anną z "Krainy Lodu" ^^
b) Pocahontas z "Pocahontas" <3
c) Dianą z "Księżniczka i żaba" c;
d) Mulan z "Mulan"
I jeszcze wieloma innymi osobami !
Uwielbiam wszystkie postacie Disneya *v*
*****************************************
* Pytanie 6. *
Oglądałaś jakiś film o robotach?

Odpowiedź :

-Tak Transformers ;) Lubię go.
******************************
* Pytanie 7. *
Co byś zrobiła gdybyś została wciągnięta do twojego ulubionego filmu?

Odpowiedź :
-Nie mam pojęcia xd.
*******************
* Pytanie 8. *
Lubisz słodycze?

Odpowiedź :
-No oczywiście !!! ;p
*********************
* Pytanie 9 *
Kim byś chciała zostać w przyszłości?

Odpowiedź :
- Dziennikarką lub projektantką mody ;**
*****************************************
* Pytanie 10. *
Do jakiej szkoły chodzisz?(podstawówka, gimnazjum, liceum itp.)

Odpowiedź :
- Gimnazjum ;d
****************
* Pytanie 11. *
Jaki masz ulubiony owoc?

Odpowiedź :
- Ogółem to lubię wszystkie owoce ....
Ale takimi 3 najlepszymi są :
- Brzoskwinie
- Truskawki
- Mandarynki ♥
****************************************

Do tych pytań nominuję :
morse.pinger.pl/
katiii18.pinger.pl/
xdragonx.pinger.pl/
regret.pinger.pl/
Mam nadzieję że spodobały się wam nominacje :)

Jeśli chcecie typowe pytania ode mnie to piszcie w KOMENTARZACH.!

Nie możesz dodać komentarza.

  Wyświetlanie: od najstarszego | od najnowszego